Breeding Greatness

2 Nieuwe PS4-Games Die Je Nu Kunt Kopen

Sharing is caring!

Sony’s PlayStation 4 is met recht de best verkochte console van deze generatie: het heeft een absoluut fantastische bibliotheek met spellen. Van sport tot actie tot rollenspel, er is voor bijna iedereen iets op het systeem.

We hebben enkele van de beste PS4-games die beschikbaar zijn gemarkeerd, die je jeukende triggervinger moeten bevredigen, je grappige botten moeten kietelen en misschien zelfs een traan of twee uithalen. In 2018 brengen we titels als God of War en Red Dead Redemption 2, en we verwachten dat er binnenkort veel nieuwe games zullen deelnemen aan ons pantheon van PS4-games.

Niewe game Horizon Zero Dawn’

Van de studio die het best bekend staat voor de Killzone-franchise, is Horizon Zero Dawn een vrij snelle verandering. Je speelt als Aloy van de Nora-stam in een third-person, open-world actie-RPG over een uitgestrekte en uitgestrekte post-apocalyptische wereld overspoeld door grote mechanische beesten die op dieren lijken.

Heel Mooi Ontworpen

Het is misschien wel de mooiste game ooit uitgebracht op een home console, maar Horizon Zero Dawn is veel meer dan alleen een mooi gezicht. Door het aangrijpende, vloeiende gevecht wordt het brede scala aan robotbeesten consequent spannend en fris. De overvloedige reinigings- en knutselvereisten zijn dankbaar voor de diverse gevechten.

Het goed gesponnen garen is een gelijksoortig oorsprongsverhaal voor de boeiende wereld en het coming-of-age-verhaal voor zijn dappere heldin. Horizon Zero Dawn slaagt erin om zijn rijke fun-factor vast te houden tijdens zijn meer dan 30 uur durend avontuur, waardoor het een hoogtepunt is in zijn rommelige genre.

Nieuwe Game Injustice 2

In navolging op het succes van Injustice: Gods Among Us en Mortal Kombat X, leverde ontwikkelaar NetherRealm zijn beste vechtgame tot nu toe met Injustice 2. Verfijningen aan de toch al geweldige mechaniek van Injustice: Gods Among Us zou genoeg zijn geweest om Injustice 2 aan te bevelen, maar de studio heeft onze verwachtingen volledig overtroffen.

Een Erg Goede Verhaallijn

Met verbluffende visuals en karakteranimaties bood het goed geschreven, grimmige verhaal een van de beste DC-verhalen in jaren. Maar het is het Multiverse en diepe aanpassingssysteem dat Injustice 2 zijn benen geeft. Elke jager kan worden genivelleerd en aangepast met items die zijn verkregen uit buitdozen. In wezen heeft Injustice 2 het vechtgenre vermengd met RPG-elementen, waardoor het een unieke vechtpartner is die er in geruime tijd rondkomt.

Wat Een Kwaliteit!

De uitmuntende kwaliteit zorgt ervoor dat je steeds meer speelt, met Multiverse-evenementen die voortdurend veranderen en updaten. Perfectioneer voor solo spelers, en een opzwepende goede tijd online, verdient Injustice 2 gemakkelijk de onderscheiding van beste vechtspel op PS4.