De Eemhof

Op De Eemhof organiseert Meetpoint for kids weekendopvang voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 21 jaar met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), ADHD/ADD, ODD en/of Gilles de la Tourette (GTS).

Dol op water? Dan is dit een perfect park voor u. Gelegen aan het Eemmeer en met een eigen jachthaven!

Aqua Mundo met Flow Rider
Wie lef heeft en niet snel uit de balans raakt, stapt op de Flow Rider in de nieuwe, spectaculaire Aqua Mundo met Balinese invloeden. Iedereen vanaf 8 kan het zelf beleven!

Magneetklimmen
De hele dag bruist het hier van sport, spel en entertainment. Voor kinderen én volwassenen. Probeert u magneetklimmen eens uit! Als eerste in heel Europa in Center Parcs.

Locatie (kaart)
De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde

Plattegrond: Park De Eemhof

www.centerparcs.nl

Zoeken naar
 
E-mail
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten
Meld je aan

Overname door Trendzorg

14 maart 2014

Woensdag 12 maart jongsleden is Meetpoint for Kids overgenomen door Trendzorg BV. Hierdoor is het telefoonnummer gewijzigd. Wij zullen vanaf nu bereikbaar zijn op 040 - 202 79 85.

 


Lees verder

Begeleid wonen

24 januari 2013

Sinds korte tijd wonen de eerste cliënten begeleid bij Meetpoint for Care. 

Sommige wonen alleen andere wonen met een aantal cliënten in een huis. Hierin passen wij de zorg aan naar de vraag van de cliënt.

Wilt u meer informatie over begeleid wonen bij meetpoint for Care, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor op 040-2026192. Ook op de website www.meetpoint-care.nl is informatie te vinden over het begeleid wonen.Kantoor gesloten

21 december 2012

Ons kantoor is van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari gesloten. Voor zeer dringende spoedgevallenkunt u contact opnemen met Jacqueline Vogels. Haar nummer is 06-21392950.


Lees verder

Print vriendelijke pagina Printvriendelijke pagina