Breeding Greatness

De Google Assistent Op Je Mobiel

Sharing is caring!

We hebben allemaal een hand nodig als het gaat om het dagelijks leven, en soms willen we gewoon niet omgaan met mensen. Daarom heeft Google Google Assistant gemaakt. Android heeft Google Assistant en iPhone heeft Siri. Zelfs als ze helemaal anders zijn, zijn ze allebei best handig. Aangezien we hier over Android praten, laten we eens kijken wat Google Assistent voor u kan doen. Kijk hier om alles te lezen. Op de site van KPN kun je nog meer informatie vinden over deze mobiele telefoons.

Alle Informatie In Een App Bij Elkaar Gebracht

Het zal u voorzien van verschillende informatie, iemand bellen, een alarm plannen, sms-berichten en e-mails verzenden. Houd er rekening mee dat deze assistenten onlangs kunnen worden aangesloten op GADGETS VOOR HUIZEN, zoals verwarmings- en verlichtingsapparaten, dus wanneer u besluit een telefoon te kopen, moet u er een kopen die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.

De Google Play Store Is Rijk Gevuld Met Applicaties Voor Iedereen

Er zijn zoveel verschillende apps in de Google Play Store die u kunt kiezen. Volgens officiƫle Google-gegevens zijn er op dit moment 3 MILJOEN APPS IN GOOGLE PLAY. Een paar jaar geleden moesten Android-gebruikers wachten tot sommige apps in de Google Play Store zouden verschijnen, lang voordat ze in de App Store verschenen. Maar de tijden zijn veranderd! Android-markt is toonaangevend en zet trends in de huidige tijd.

Android Heeft Een Ecryptiemogelijkheid

Als u zich zorgen maakt over het feit dat uw gegevens worden gedeeld met andere bedrijven, moet u er niet eens over nadenken. Hoewel de iPhone altijd een goede gegevenscodering heeft gehad, heeft Android daar sinds de zesde versie aan gewerkt – Marshmallow.

Je Hebt Een Cache Versie Op Je Telefoon

Als er iets is dat Android eenvoudiger heeft gemaakt in vergelijking met andere besturingssystemen, zou dat de cache opruimen. U hoeft alleen maar Instellingen in te voeren, Toepassingen te zoeken en op Toepassingenbeheer te klikken. Daar kun je zien hoeveel interne opslag elke app nodig heeft en met just one click cache. Moeten we u eraan herinneren dat de iPhone deze optie niet heeft en dat u de app moet verwijderen en opnieuw moet installeren om de cache te wissen?