Breeding Greatness

Waarom Je Loterij Draws Roll Down Zou Moeten Spelen!

Sharing is caring!

Het feit is ‘roll-down’ draws die je kansen om een ​​grotere prijs te winnen sterk vergroten. Zo kun je in een klap staatsloten kopen met een grote kans om eens te winnen. Maar om de een of andere reden lijken niet veel mensen zich bewust te zijn van wat ze zijn, of wanneer ze gebeuren. Zijn mensen echt zo gek of lijken ze meer te winnen in de vriendenloterij?

Wat Is Een Roltrap?

Niet elk loterijspel heeft er één. In feite doen de meeste dat niet.

Maar voor games die wel een roll-downregel hebben, kunnen ze voorkomen in een game met een jackpot-cap (dat wil zeggen een limiet voor hoe groot de jackpot kan zijn), of in een game die een limiet stelt aan het toegestane aantal rollovers.

En Wanneer Die Limiet Wordt Bereikt, Kan Een Van De Twee Dingen Gebeuren?

Ofwel het geld dat zou zijn besteed om de jackpot nog groter te maken, wordt toegevoegd aan de volgende prijslaag omlaag (d.w.z. het ‘rolt naar beneden’). Of als de jackpot niet door iemand wordt gewonnen, kan de gehele jackpot soms worden toegevoegd aan de volgende prijslaag.

Dat betekent dat het 2e prijzenniveau (of theoretisch zelfs het derde prijzenniveau) een flinke boost krijgt.

Hier is een echt voorbeeld

EuroMillions is waarschijnlijk het best bekend voor het hebben van dit soort regel gekoppeld aan rollovers (en niet veel mensen weten het voor deze game!).

Dit is hoe de regels werken.

  1. Als de jackpot € 190M bereikt, wordt deze bevroren (dus afgetopt).
  1. Vervolgens wordt alles getekend met een waarde van meer dan € 190M, zelfs als de jackpot is gewonnen.
  1. Als de jackpot NIET gewonnen is, zal de volgende partij de hele stapel naar beneden rollen.

Waarom Doet Dit Ertoe?

Denk aan het in termen van uw kansen om te winnen. Als iemand tegen je zei: “geen probleem, je hebt het laatste nummer niet goed gekregen, maar hebt toch de jackpot” … zou dat niet de moeite waard zijn? Want dat is waar we het hierover hebben.

Je zou in potentie een jackpot-prijs kunnen winnen, zonder alle nummers te hoeven matchen! Dat is een zeldzame bonus waar je maximaal van moet profiteren.

Dus Hoe Vind Je Roll Down Draws?

Nou, je moet op ze letten. Ik raad je aan om eerst je lokale spellen te controleren, want ze zijn het gemakkelijkst om kaartjes voor te kopen. Ga naar de website van uw loterijbedrijven en zoek naar ‘Spelregels’ of andere pagina’s met kleine letters die de fijne details uitleggen van hoe elke game werkt.

Zoek naar secties waarin wordt gesproken over rollovers en jackpot caps of limieten voor het aantal keren dat een rollover kan optreden. De term ‘afrollen’ komt vrij vaak voor, maar niet alle bedrijven kunnen er op dezelfde manier naar verwijzen. Dus kijk ook uit voor dat.