Breeding Greatness

Wat Kost Een Begrafenisverzekering?

Sharing is caring!

Hoeveel kost een uitvaartverzekering? Komt dit overeen met de gemiddelde kosten van een begrafenis? Maar hoe zit dat met het overlijden? Heb ik daar een overlijdensrisicoverzekering voor nodig? En wat is een overlijdensrisicoverzekering dan precies? Klik op deze link.

Weinig mensen denken na over de logistiek van een begrafenis tot ze er een bijwonen of er een moeten organiseren. Dan kan de oefening overweldigend worden! Het is eerlijk om te zeggen dat er veel meer bij een begrafenis betrokken is dan je zou verwachten. Lees hier meer.

Het Werkt Hetzelfde Als Een Normale Verzekering

Net als andere soorten verzekeringen, betalen mensen reguliere maandelijkse of tweewekelijkse premies om een ​​uitvaartbeleid te voeren. Wat kost een uitvaartverzekering en hoe kun je ervoor zorgen dat je niet te veel betaalt?
Is betalen voor een uitvaartverzekering de moeite waard?

Waar Hangen De Kosten Vanaf

Het hangt af van de kosten van uw verzekeringspremies in vergelijking met de verwachte kosten van uw begrafenis. De sleutel tot een uitvaartverzekering is om uw sommen te betalen en ervoor te zorgen dat u in de loop van uw leven niet meer aan premies hoeft te betalen dan dat het polis uitkeert aan uw nalatenschap.

ASIC Rapportage

Volgens het ASIC-rapport van oktober 2015 is 80% van het begrafenisbeleid geannuleerd, en de meest genoemde reden om een ​​polis te annuleren was de premiekosten. Bovendien werden 1 op 3 annuleringen (35%) door de verzekeraar geannuleerd omdat de consument zijn premies helemaal niet meer betaalde.

Daarom benadrukken we altijd dat een uitvaartverzekering niet voor iedereen geschikt is, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de dekking en premies overeenkomen met wat u nodig heeft voor uw begrafenis. Canstar kan u helpen bij het vergelijken van uitvaartverzekeringen:

Wat Kost Een Uitvaartverzekering?

Dit zijn de gemiddelde kosten die Canstar in ons onderzoek van dit jaar heeft gevonden, en enkele voorbeelden van hoe die kosten zich kunnen ophopen in de tijd dat u een beleid voert.

Rustig Aan

Allereerst kunt u ontspannen wetende dat de premies voor uitvaartverzekeringen grotendeels hetzelfde zijn gebleven sinds vorig jaar. De premies die u betaalt, zijn afhankelijk van de leeftijd waarop u voor het eerst een polis afsluit en van uw rook- of verschillende leeftijden een polis afsluiten?